Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Ministeri d'Exteriors obrirà demà la delegació a Brussel·les i justifica el tancament per "evitar aglomeracions"

Fonts del ministeri asseguren que es va convocar la reunió entre Torrent i Puigdemont "sense autorització ni informació" prèvia

Edifici on s'ubica la delegació del Govern de la Generalitat a Brussel·les Edifici on s'ubica la delegació del Govern de la Generalitat a Brussel·les BLANCA BLAY/ ACN
Catalunya Redacció Infocamp
Dimecres, 24 Gener 2018 13:36

El Ministeri d'Exteriors té previst reobrir aquest dijous la seu de la delegació del Govern de la Generalitat a Brussel·les després que avui hagi ordenat el seu tancament i hagi enviat els seus treballadors a casa a través d'un burofax. Fonts del ministeri consultades per l'ACN han justificat la decisió per "evitar possibles aglomeracions" tenint en compte que s'havia fet una convocatòria "sense autorització ni informació", en referència a la reunió del president del Parlament, Roger Torrent, amb el candidat de JxCat a la presidència de la Generalitat, Carles Puigdemont, i els diputats a Brussel·les.

El govern espanyol ha prohibit que la reunió se celebri a la seu del Govern i la trobada s'ha traslladat al centre Maurits Coppieters de la capital belga.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: