Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Méndez de Vigo respon a Torrent que només es pot investir un candidat que estigui "present"

El portaveu del govern espanyol insisteix que recorreran "qualsevol decisió que violi la llei"

El portaveu del govern espanyol, Íñigo Méndez de Vigo, a la roda de premsa posterior al Consell de Ministres de divendres passat El portaveu del govern espanyol, Íñigo Méndez de Vigo, a la roda de premsa posterior al Consell de Ministres de divendres passat TÀNIA TÀPIA/ ACN
Catalunya ACN
Dimarts, 23 Gener 2018 07:48

El portaveu de govern espanyol, Íñigo Méndez de Vigo, ha valorat la candidatura anunciada pel president del Parlament, Roger Torrent, que ha proposat Carles Puigdemont com a president de la Generalitat. El portaveu de l'executiu espanyol insisteix que el candidat ha d'estar "present" i que, per tant, qualsevol altra moviment que es faci incompleix el reglament i l'informe que els lletrats del Parlament han redactat (tot i que no és vinculant).

El govern espanyol ja fa dies que avisa les forces independentistes i els membres sobiranistes de la Mesa que recorreran al Tribunal Constitucional qualsevol moviment per intentar que Puigdemont sigui president des de Brussel·les. "Qualsevol decisió que violi la llei serà recorreguda", ha remarcat des d'un acte a Palència.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: