Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'entorn de Puigdemont afirma que tornaria si el govern espanyol li garantís que no l'arrestaria

El seu director de comunicacions internacionals, Joan Maria Piqué, veu "perfectament possible" que governi des de Brussel·les

El director de comunicacions internacionals de Carles Puigdemont, Joan Maria Piqué, en una imatge d'arxiu El director de comunicacions internacionals de Carles Puigdemont, Joan Maria Piqué, en una imatge d'arxiu CEDIDA
Catalunya ACN
Dijous, 18 Gener 2018 07:25

L'entorn de Carles Puigdemont afirma que el president cessat pel govern espanyol tornaria a Catalunya si l'executiu comanat per Mariano Rajoy li garantís que no l'arrestaria. Ho ha dit el director de comunicacions internacionals de Puigdemont, Joan Maria Piqué, en una entrevista a la BBC, després de recordar que el president cessat ja ha fet front a la justícia, perquè quan va anar a Brussel·les no hi havia càrrecs contra ell i de seguida que n'hi va haver es va presentar davant dels jutjats belgues.

A banda, Piqué ha afirmat que, en cas de ser investit, Puigdemont podria governar des de Brussel·les. Ho ha considerat "perfectament possible" en ple segle XXI, i ha recordat que, per exemple, el president dels Estats Units utilitza Twitter com a font principal d'interacció als EUA.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: