Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La sentència del 'cas Palau' condemna Millet a 9 anys i 8 mesos de presó, Montull a 7 anys i mig i Osàcar a 4 anys i 5 mesos

CDC haurà de retornar 6,6 MEUR mentre Gemma Montull ha estat condemnada a 4 anys i mig

Fèlix Millet arriba a judici Fèlix Millet arriba a judici CCMA
Catalunya ACN
Dilluns, 15 Gener 2018 11:01

Nou anys i 8 mesos de presó per a Fèlix Millet i 7 anys i mig per a Jordi Montull. Són les penes imposades als dos exmàxims responsables del Palau de la Música en la sentència del 'cas Palau' que l'Audiència de Barcelona ha notificat aquest dilluns. L'extresorer de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) Daniel Osàcar ha estat condemnat a 4 anys i 5 mesos de presó, mentre que la formació política haurà de retornar 6,6 MEUR.

L'exdirectora financera Gemma Montull ha estat condemnada a 4 anys i mig de presó, per sobre del que demanava la Fiscalia, mentre que l'exdirectora general Rosa Garicano i els dos dirigents de Ferrovial que estaven acusats, Pedro Buenaventura i Juan Elizaga, han quedat absolts. La sentència del 'cas Palau' conclou que Millet i els Montull van desviar 23 MEUR de la institució cultural.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: