Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Rufián diu que ERC es planteja cedir un diputat a la CUP per tenir grup propi al Parlament

El diputat considera que "no es pot tenir un president per Skype" i que Puigdemont hauria de tornar a Catalunya per ser investit

El diputat al Congrés, Gabriel Rufián, a l'acte d'Esquerra a Sant Carles de la Ràpita, l'11 de desembre passat El diputat al Congrés, Gabriel Rufián, a l'acte d'Esquerra a Sant Carles de la Ràpita, l'11 de desembre passat RAFA GARRIDO/ ACN
Catalunya ACN
Dijous, 28 Desembre 2017 13:19

El diputat d'ERC al Congés Gabriel Rufián ha explicat aquest dimecres a la nit, en declaracions al programa '8 al dia' de 8TV, que el seu partit es planteja cedir un diputat a la CUP perquè pugui tenir un grup parlamentari propi. Per Rufián, "seria una gran notícia que tant Junts per Catalunya com, principalment, ERC cedissin diputats" als cupaires. "Em semblaria molt important i un gran gest", ha afegit el republicà. Posteriorment, a través de Twitter, ha insistit "si d'ERC depèn, la CUP hauria de tenir grup parlamentari propi".

En declaracions a 'La Sexta', Gabriel Rufián ha considerat que "no es pot tenir un president per Skype" i que Carles Puigdemont hauria de tornar a Catalunya per ser investit president. "El pla A és Puigdemont, volem que torni com es va comprometre, i el pla B és Junqueras", ha assegurat Gabriel Rufián. El diputat republicà ha assegurat que "segons els advocats, experts independents, sí que podria ser president" el líder d'ERC.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: