Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Alerta per ventades fortes de més de 90 km/h i nevades que poden baixar fins als 700 metres

La borrasca 'Bruno' pot deixar acumulacions de més de 40 centímetres al vessant nord del Pirineu i onades de 2,5 metres al litoral central

La borrasca 'Bruno' s'aproxima La borrasca 'Bruno' s'aproxima METEOGALICIA
Catalunya ACN
Dimecres, 27 Desembre 2017 08:11

La Direcció General de Protecció Civil (DGPC) ha emès una prealerta del pla Ventcat davant la previsió de ratxes de vent de més de 90 km/h aquesta propera matinada al Pirineu que demà dimecres s'estendran a comarques del litoral i prelitoral de Barcelona, Tarragona i de les Terres de l'Ebre. Les ventades podrien afectar també amb menor intensitat les comarques de Girona i de la Catalunya Central.

La borrasca 'Bruno' també anirà acompanyada d'un descens generalitzat de les temperatures –fora de les zones afectades per boira- i nevades que poden baixar fins als 700 metres d'alçada a les comarques de la Val d'Aran, el Pallars Sobirà, l'Alta Ribagorça i el Pallars Jussà. Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) es poden acumular més de 10 centímetres a partir dels 900 metres i fins a 40-50 centímetres al vessant nord a partir dels 2.000 metres d'alçada. En aquest sector, a més, hi haurà torb. Paral·lelament, hi pot haver onades de 2,5 metres (maregassa) al litoral central.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: