Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Rufián: "Felip VI parlant de drets i llibertats i tu amb por a tuitejar"

El diputat d'ERC, sarcàstic a Twitter sobre el discurs del Rei: "A mi m'ha convençut, a la pròxima el voto"

Primer pla del diputat al Congrés Gabriel Rufián, l'acte d'Esquerra a Sant Carles de la Ràpita, el passat 11 de desembre Primer pla del diputat al Congrés Gabriel Rufián, l'acte d'Esquerra a Sant Carles de la Ràpita, el passat 11 de desembre RAFA GARRIDO/ ACN
Catalunya ACN
Dilluns, 25 Desembre 2017 13:05

Gabriel Rufián ha reaccionat a través de Twitter al discurs institucional de Nadal que ha ofert aquest diumenge el rei d'Espanya, Felip VI. Després de les eleccions del 21 de desembre, guanyades per Ciutadans però que ofereixen la possibilitat de revalidar un govern independentista amb majoria absoluta, el Rei va alertar que el nou executiu haurà de treballar per la convivència.

Rufián ha contestat a Twitter: "Felip VI parlant de drets i llibertats i tu amb por a tuitejar". En una segona piulada a la popular xarxa social, el diputat d'ERC al Congrés s'ha mostrat sarcàstic sobre el discurs: "A mi m'ha convençut, a la pròxima el voto". Finalment, en una tercera entrada sobre aquesta qüestió, Rufián ha piulat un joc de paraules: "155ipe VI".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: