Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arrimadas: "Se sabia que el procés no tenia futur i ha quedat més clar que no representa un futur per a tots els catalans"

La candidata de Cs, Inés Arrimadas, assegura que seguirà lluitant ''per la convivència, el sentit comú i una Catalunya per a tots''

El president de Cs, Albert Rivera, i la candidata de Cs, Inés Arrimadas, arriben a la plaça Espanya després de conèixer els resultats electorals del 21D El president de Cs, Albert Rivera, i la candidata de Cs, Inés Arrimadas, arriben a la plaça Espanya després de conèixer els resultats electorals del 21D ACN
Catalunya ACN
Divendres, 22 Desembre 2017 00:39

La candidata de Cs, Inés Arrimadas, ha celebrat aquest dijous a la nit la victòria a les eleccions al Parlament i davant dels simpatitzants que s'han desplaçat fins a l'Avinguda Maria Cristina, ha agraït els més d'1.100.000 vots que ha tingut el partit taronja. ''Per primera vegada, a Catalunya, ha guanyat un partit constitucionalista'' ha manifestat Arrimadas, que ha afegit que ''ja se sabia que el procés no tenia futur'' i que amb els resultats ''ha quedat més clar que no representa un futur per a tots els catalans''. Arrimadas ha criticat els partits que, a més de ''saltar-se les lleis'' han mantingut 40 anys una llei electoral que dona més escons a qui té menys vots. Ha assegurat que seguirà lluitant per ''la convivència, el sentit comú i una Catalunya per a tots els catalans''.

Arrimadas ha tornat a parlar de ''moment històric'' i ha recalcat que el govern dels partits separatistes ''han perdut les eleccions, en vots, escons i força''. Ha recalcat que 1 de cada 4 catalans ha confiat en el partit taronja i en un partit que defensa ''la unió de tots els catalans''. Arrimadas ha recordat que Cs ha guanyat a les 10 ciutats més poblades de Catalunya, com Barcelona, Badalona, l'Hospitalet, Lleida, Cornellà o Tarragona, i alhora, amb el més de milió de vots ha enviat un missatge al món que els catalans volen ser catalans, espanyols i europeus , ''i ho seguiran sent''.

La cap de llista de Cs ha demanat que ''ningú no es quedi sense celebrar la victòria del constitucionalisme a les urnes'', una victòria que qualifica ''de la unió, de la solidaritat, amb un projecte per a tots els catalans''. Ha assegurat que continuarà lluitant ''per la convivència, el sentit comú i una Catalunya per a tots els catalans''. Arrimadas, visiblement emocionalda, s'ha mostrat convençuda de poder-ho fer ''amb més força, més vots i més escons''.

El president del partit, Albert Rivera, ha reivindicat Inés Arrimadas com la persona que hauria de ser la propera presidenta de la Generalitat, després de la victòria en vots i en escons de Cs, un projecte del qual s'ha mostrat orgullós ''no pels escons ni pels vots, sinó per ser un projecte de bona gent, bones persones i persones capacitades per liderar un futur per aquest país''.

Rivera ha recalcat que Cs ''ha tret més vots'', i per tant, s'ha aconseguit guanyar ''en vots i en escons'' als separatistes. Per això, ha promès que de la mateixa manera que ''hem guanyat els separatistes'', defensarà un projecte per Espanya ''que ''il·lusioni a la resta d'espanyols'', un projecte que vol que sigui ''d'igualtat, unió, solidaritat i sense supremacismes''.

Arrimadas i Rivera han sortit de la sala on han seguit el recompte electoral a dos quarts de dotze de la nit. Davant una multitud de mitjans de comunicació, han sortit de l'hotel on estaven concentrats amb l'executiva i els apoderats, per travessar la plaça Espanya i arribar a l'escenari que s'havia instal·lat a l'avinguda Maria Cristina i on s'han congregat uns pocs centenars de persones que han volgut celebrar la victòria de la formació taronja. Les banderes del partit, amb el cor i la senyera, la bandera espanyola i l'europea a dins, han onejat durant els discursos dels líders del partit, que han rebut també els suport de tota l'executiva dalt de l'escenari. Entre públic, s'han pogut sentir càntics com ara ''campions'', ''presidenta, presidenta'' o ''jo sóc espanyol, espanyol''.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: