Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

JxCat confia que l'article 155 "mori a les urnes" després de les eleccions

Artadi celebra l'"altíssima" participació i Pujol adverteix que no es poden normalitzar uns comicis com els del 21-D

El portaveu de JxCat, Eduard Pujol, amb la directora de la campanya, Elsa Artadi, en una primera compareixença després del tancament dels col·legis electorals El portaveu de JxCat, Eduard Pujol, amb la directora de la campanya, Elsa Artadi, en una primera compareixença després del tancament dels col·legis electorals ACN
Catalunya ACN
Dijous, 21 Desembre 2017 21:10

Junts per Catalunya (JxCat) confia que les eleccions d'aquest dijous 21-D serveixin per enterrar l'aplicació de l'article 155 de la Constitució espanyola. En una breu compareixença davant els mitjans de comunicació, la directora de campanya, Elsa Artadi, s'ha mostrat convençuda que el 155 "morirà a les urnes", després dels comicis. Des de l'Hotel Catalonia Eixample de Barcelona, passades les 20:00 hores del vespre, la número 10 de la llista per Barcelona ha celebrat l'"altíssima participació" dels comicis i ha asseverat que els catalans rebutjaran la suspensió de l'autonomia i les "interferències" del president espanyol, Mariano Rajoy, així com les seves "decisions il·legals i il·legítimes". Al seu torn, el portaveu de JxCat, Eduard Pujol, ha advertit que no es poden normalitzar unes eleccions com les d'aquets 21-D, convocades pel govern espanyol.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: