Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arrimadas i Rivera ja són a l'hotel on seguiran la nit electoral amb l'executiva del partit

Els líders de Cs valoraran els resultats en un escenari instal·lat a l'avinguda Maria Cristina

La candidata de Cs, Inés Arrimadas, arribant a la seu de la nit electoral amb el seu marit La candidata de Cs, Inés Arrimadas, arribant a la seu de la nit electoral amb el seu marit ACN
Catalunya ACN
Dijous, 21 Desembre 2017 20:50


La candidata de Cs, Inés Arrimadas, ha arribat poc abans de les vuit del vespre a l'hotel Catalonia Barcelona Plaza de plaça Espanya, on Cs ha ubicat la seu per seguir la nit electoral. Mitja hora abans, aproximadament, ho ha fet el president del partit, Albert Rivera, al costat de José Manuel Villegas, secretari general. Els líders de Cs s'han reunit en una sala de l'hotel per seguir les dades de participació i els resultats electorals. Arrimadas i Rivera tenen previst valorar els resultats en un escenari que s'ha muntat a l'exterior, a l'inici de l'avinguda Maria Cristina, on s'espera congregar els simpatitzants. Per seguir la nit electoral, Cs té acreditats 400 periodistes, de 108 mitjans diferents. 52 són d'àmbit nacional i 56 d'internacional.

En arribar a l'hotel, i la pregunta d'alguns periodistes que insistien ''si es veu presidenta'', Arrimadas ha dit que ''estem molt animats però s'ha de veure el resultat, no ens avançarem''.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: