Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Iceta fa una crida a la participació per canviar el rumb de Catalunya "entre tots"

El primer secretari del PSC ha votat a les 11 hores a la UB amb una forta expectació mediàtica

El candidat del PSC el 21-D, Miquel Iceta, votant a la Universitat de Barcelona (UB) El candidat del PSC el 21-D, Miquel Iceta, votant a la Universitat de Barcelona (UB) MARIA BELMEZ
Catalunya ACN
Dijous, 21 Desembre 2017 15:05

El candidat del PSC el 21-D, Miquel Iceta, ha fet una crida a la participació per canviar el rumb de Catalunya "entre tots". Ho ha dit després d'exercir el seu dret a vot, cap a les 11 hores d'aquest dijous a la taula 93 del col·legi electoral de l'edifici històric de la Universitat de Barcelona (UB). "Avui és un dia perquè tothom posi dins d'un sobre la papereta amb els seus somnis, desitjos i propostes de solució. Catalunya l'aixecarem entre tots a partir de demà però perquè sigui possible necessitem que avui tothom vagi a votar i pensi què és millor, no només avui sinó també en els dies que vindran ", ha declarat desitjant una alta participació. El socialista ha recordat que són unes eleccions "decisives" i ha volgut agrair a empresaris i treballadors dels sindicats l'"esforç" fet per afavorir la participació entre els treballadors en una jornada electoral que se celebra en dia laborable. "Catalunya som tots i val la pena avui refermar-ho expressant lliurement el nostre vot", ha dit.

El socialista s'ha mostrat content davant les primers informacions sobre les cues als col·legis electorals i l'alta participació a primera hora d'aquest 21 de desembre. "És la major alegria per a qualsevol demòcrata", ha dit. Ha afegit que és una "altíssima" participació la que donarà "força i legitimitat" al resultat. En aquest sentit, ha agraït també la feina a interventors, apoderats, voluntaris, serveis d'emergència i cossos de seguretat per la feina que desenvoluparan durant el dia d'avui i ha defensat que "demostren que cooperant es va més lluny".

Iceta no ha volgut entrar en escenaris postelectorals, ja que ha reivindicat que avui és el dia per a que els ciutadans expressin el seu vot i ha afegit que cal esperar que es tanquin les escoles i es faci el recompte per després "ser capaços de tirar Catalunya entre tots endavant".

El també primer secretari del PSC ha explicat que després de votar aprofitarà per fer compres de Nadal i al migdia té previst dinar amb uns amics, per després anar cap a mitja tarda a la seu del PSC a Barcelona, des d'on seguirà la nit electoral.

Iceta ha votat envoltat d'una gran expectació mediàtica, no només de mitjans catalans i de la resta de l'Estat sinó també internacionals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: