Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arrimadas: ''Pot passar qualsevol cosa, s'ha de respectar el que vulgui la gent''

La candidata de Cs vaticina una ''jornada històrica'' amb una participació ''com mai''

La candidata de Ciutadans, Inés Arrimadas, votant el 21-D La candidata de Ciutadans, Inés Arrimadas, votant el 21-D ELISENDA ROSANAS/ ACN
Catalunya ACN
Dijous, 21 Desembre 2017 13:35

La candidata de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha votat aquest migdia, a quarts d'una a l'escola Àusias March, on ha hagut de fer més de mitja hora de cua a causa de la gran afluència d'electors. Arrimadas ha atès a una gran multitud de mitjans de comunicació i ha animat a la població a sortir i anar a votar en una jornada que veu ''amb esperança'' com ''històrica''. La participació ''sempre és una bona notícia'' ha dit Arrimadas, que s'ha mostrat cautelosa amb el què auguren les enquestes. ''Estem tranquils'', ha afegit la candidata perquè considera que el partit ha treballat molt i ha conclòs que ''avui pot passar qualsevol cosa, s'ha de respectar el que vulgui la gent''.

Arrimadas ha arribat al col·legi electora, l'escola Àusias March a la plaça Comas del districte de Les Corts, poc abans de les 12 del migdia, però les cues han obligat a la candidata de Ciutadans a esperar-se més de mitja hora per poder dipositar el vot a l'urna.

Al voltant de la mesa electoral l'esperaven una gran quantitat de mitjans de comunicació que no s'han volgut perdre el moment de la votació de la que fins ara ha estat cap de l'oposició i que, un gran nombre d'enquestes apunten que podria ser candidata de la llista més votada.

Tot i això, i seguint la tònica general de tota la campanya, en una atenció als periodistes, Arrimadas s'ha tornat a mostrar prudent a l'hora de valorar aquestes dades. Com és habitual en les jornades electorals, la cap de llista de Cs ha fet una crida a la participació i ha demanat a la població trobat ''un foradet'' per poder exercir el dret a vot. Tot i això, ha reconegut que les cues que ha presenciat, i que s'han donat en molts col·legis electorals, fan pensar que la participació serà ''històrica'' perquè la gent sortirà a votar ''com mai''. Per la candidata, més que en les eleccions del 2015.

Arrimadas ha demanat ''inundar'' les urnes però ha demanat deixar votar ''tranquil·la'' la gent i per això no ha volgut fer referència a cap possible pacte postelectoral. Ha dit, això sí, que lluitarà perquè ''a Catalunya torni la reconciliació''. Ha conclòs, de totes maneres, que en la jornada d'avui ''pot passar qualsevol cosa'' i per tant, ''s'ah de respectar el que vulgui la gent''.

La candidata de Cs ha dit que tant durant la campanya com la jornada de reflexió i aquest mateix dijous al matí, estan rebent moltes ''mostres d'afecte'' i altres que no, i ho ha qualificat com a ''reflex del que està passant a la societat catalana''. Només sortint del col·legi electoral, Arrimadas ha rebut crits de suport amb ''presidenta, presidenta'' i també xiulets de grups contraris a la seva opció política.

Tota la informació relativa a les eleccions al Parlament de Catalunya del 21 de desembre queda recollida a la secció especial Eleccions 21D, que InfoCamp ha creat amb motiu dels comicis.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: