Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio dedicada a les malalties infeccioses supera els 7 milions d'euros

Aquesta tradicional cita solidària s'ha allargat fins a la una de la matinada

Vista general de la seu telefònica de Barcelona, amb voluntaris que atenen 776 línies Vista general de la seu telefònica de Barcelona, amb voluntaris que atenen 776 línies TV3
Catalunya ACN
Dilluns, 18 Desembre 2017 07:52

El marcador de donatius recollits de la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio ha arribat als 7.215.676 euros. Aquesta 26a edició està dedicada a les malalties infeccioses freqüents, que ja són la causa d'una de cada tres morts al món i que, segons adverteix l'OMS, els pròxims anys es podrien convertir en una greu epidèmia. Són patologies amb molta prevalença i amb uns índexs de mortalitat encara massa alts, sobretot en persones amb altres trastorns o immunodeprimides. Aquesta tradicional cita solidària ha començat a les 08h i s'ha llargat fins a la 01h. Quinze hores de programació en què col·laboren pacients, metges, investigadors i testimonis.

Durant aquest diumenge s'han programat més de 3.000 activitats a tot el país per recaptar el major nombre de diners però també sensibilitzar la població. Els donatius per a la investigació de les malalties infeccioses freqüents es poden fer trucant al telèfon 905115050, a través del banc o directament per internet.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: