Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Domènech reivindica la majoria progressista com "l'única alternativa" a Puigdemont

El cap de files de CatECP convida els votants d'esquerres a "alliberar-se" i deixar de votar "contra ells mateixos"

Xavier Domènech, cap de files dels comuns, amb el líder de Podem, Pablo Iglesias, a Nou Barris (Barcelona) Xavier Domènech, cap de files dels comuns, amb el líder de Podem, Pablo Iglesias, a Nou Barris (Barcelona) NÚRIA JULIÀ/ ACN
Catalunya ACN
Dissabte, 16 Desembre 2017 15:26

El cap de files de Catalunya en Comú-Podem a les eleccions del 21-D, Xavier Domènech, ha reivindicat aquest dissabte un govern d'esquerres com "l'única alternativa" a Carles Puigdemont i Junts per Catalunya. "És la més justa, per superar la fase actual com a país" i deixar enrere així un bloc, el constitucionalista, que "no suma", i uns "fulls de ruta que no han dut enlloc". Ho ha dit en l'acte central dels comuns a Nou Barris, a Barcelona.

Domènech també ha fet una crida als votants d'esquerres i progressistes a sumar-se als comuns perquè no es reeditin aliances "amb la dreta" al Parlament. "El vot a CatECP és el vot que ens ha d'alliberar", ha dit en un missatge implícit als votants tradicionals d'ERC, CUP i PSC que "fa anys que voten contra ells mateixos", ha assegurat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: