Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Puigdemont confirma que no tornarà a Catalunya abans del 21-D

Opina que no serà detingut i demana que les candidatures que representen "les cues" del'1-O tinguin "un bon resultat"

El cap de llista de JxCat, Carles Puigdemont, intervé en directe des de Brussel·les a l'acte central de la candidatura, al pavelló d'esports de la Vall d'Hebron El cap de llista de JxCat, Carles Puigdemont, intervé en directe des de Brussel·les a l'acte central de la candidatura, al pavelló d'esports de la Vall d'Hebron BERNAT VILARÓ/ ACN
Catalunya ACN
Dissabte, 16 Desembre 2017 08:30

El president Carles Puigdemont ha confirmat que no tornarà a Catalunya abans de les eleccions del 21 de desembre. Ho ha dit en una entrevista que 'La Vanguardia' publicarà diumenge i de la qual en fa un avançament al seu web aquest divendres. Puigdemont ho qualifica de "rumor fals", un rumor que aprofundia en la idea que el president destituït pel govern espanyol podia tornar abans del comicis per reforçar la candidatura que encapçala, Junts per Catalunya. Un altre fet que reforçava la hipòtesi del retorn va ser el reforç policial a les fronteres, que ahir va confirmar el Ministeri de l'Interior. Puigdemont ha qualificat de "delirant" que "tot un Estat defineixi la política de fronteres en funció d'un rumor que és fals".

Puigdemont també ha manifestat que pensa que no serà detingut, tot i que avança que vol acabar tornant a Catalunya: "Crec en la democràcia i crec que el que les urnes han autoritzat no et pot dur a presó".

El president també defuig a l'entrevista el xoc amb ERC i ha afirmat que el que és important és que les candidatures "que representen la transversalitat i les cues de l'1 d'octubre tinguin un bon resultat el dia 21".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: