Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Carme Forcadell entra en campanya per ERC: "Persistir és guanyar"

Esquerra centra les seves crítiques en Ciutadans, a qui acusa de voler trencar el consens dels catalans i les catalanes al voltant de temes com el model educatiu

Marta Rovira i Carme Forcadell Marta Rovira i Carme Forcadell CCMA
Catalunya Redacció Infocamp
Diumenge, 10 Desembre 2017 16:20

Primera aparició en campanya de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, just un mes després d'haver passat una nit a la presó. Esquerra centra les seves crítiques en Ciutadans, mentre que el 155 i les obres de Sixena entre en campanya de la mà del PSC i Junts per Catalunya.

Carme Forcadell ha elegit Badalona per fer la seva primera aparició en campanya, just un mes després de passar una nit a la presó d'Alcalá-Meco. Forcadell ha dit sentir-se trista pels que encara queden a la presó, però alhora esperançada. Forcadell ha insistit que això és un procés que no va de persones: "Això no va de persona, això va d'un poble. I el poble se'n sortirà. Ho sabem"

Per la seva banda, la candidta Marta Rovira (ERC) ha carregat contra Ciutadans, que els trepitja els talons, segons les enquestes. La número dos per Barcelona diu que no pot ser presidenta una persona que vol trencar amb els consensos aconseguits a Catalunya, en referència a Inés Arrimadas: "És impossible que algú digui que vol ser president de tots els catalans i catalanes quan defensa el seu projectes polític amb mentides, dient que a les escoles a Catalunya eduquen en l'odi. Quan diu que segons el que pensem i el que defensem políticament no som gent normal".

Rovira també ha recordat la figura d'Oriol Junqueras i la seva gestió al capdavant de la conselleria d'Economia, posant com a exemple la creació de l'agència tributària o l'equilibri pressupostari aconseguit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: