Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

45.000 manifestants pinten Brussel·les de groc

El color groc i les estelades han protagonitzat la marxa, que ha acabat encapçalant Carles Puigdemont, que ha estat rebut amb crits de "president, president"

Multitudinària manifestació independentista a Brussel·les Multitudinària manifestació independentista a Brussel·les CCMA
Catalunya Agències
Dijous, 07 Desembre 2017 18:39

Multitudinària manifestació independentistala que s'ha vist avui a Brussel·les. Milers de manifestants defensen les institucions catalanes i reivindiquen al cor d'Europa la llibertat d'Oriol Junqueras, Joaquim Forn i de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart amb el lema "Desperta't, Europa. Democràcia per a Catalunya".

La policia de Brussel·les ha xifrat en 45.000 els manifestants que s'han mobilitzat a la capital belga per reclamar l'atenció de les institucions europees sobre la situació política de Catalunya.

El color groc i les estelades, protagonistes visuals de la marxa, organitzada per les entitats d'Òmnium i l'ANC, on també s'hi ha afegit el president Carles Puigdemont i els altres quatre consellers cessats en aplicació de l'article 155 que són a Bèlgica: Toni Comín, Meritxell Serret, Lluís Puig i Clara Ponsatí.

La mobilització ha desbordat totes les previsions inicials i ha fet modificar el punt d'inici de la marxa. Es tracta d'una de les manifestacions més grans que s'han celebrat a la ciutat.

Puigdemont ha estat rebut amb crits de "president, president" quan ha arribat a la manifestació i ha acabat encapçalant la marxa quan ja feia una bona estona que havia començat. Entre els manifestants, també els consellers cessats que són a Bèlgica, Agustí Alcoberro, de l'ANC, i Marcel Mauri, d'Òmnium; la presidenta de l'AMI, Neus Lloveras, i l'expresident Artur Mas.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: