Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dastis envia a l'atur 33 treballadors de les oficines catalanes a l'exterior tancades pel 155

En una carta a la qual ha tingut accés TV3, el secretari general del departament comunica als treballadors que per decisió del ministeri es procedeix al seu acomiadament

El ministre d'Assumptes Exteriors i de Cooperació, Alfonso Dastis El ministre d'Assumptes Exteriors i de Cooperació, Alfonso Dastis LAMONCLOA
Catalunya Redacció Infocamp
Dissabte, 02 Desembre 2017 10:03

El departament d'Exteriors de la Generalitat, ara dirigit pel ministre d'Exteriors Alfonso Dastis, ha decidit tancar les oficines a l'exterior i acomiadar tots els seus treballadors en aplicació de l'article 155 de la Constitució:

En una carta a la que ha tingut accés TV3, el secretari general del departament, Aleix Villatoro, comunica als treballadors que per decisió del ministeri es procedeix al seu acomiadament amb data del 30 de novembre:

"Entre aquestes mesures, s'inclouen la supressió de les delegacions del govern de la Generalitat a l'exterior. Així mateix, la disposició adicional primera del Reial Decret disposa el cessament dels titulars dels òrgans administratius suprimits (...). He rebut instruccions explícites del MAEC sobre la necessitat de procedir a l'acomiadament, amb data del 30 de novembre de 2017, de tot el personal que presta serveis a les delegacions del govern a l'exterior".

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: