Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Carmen Lamela rebutja alliberar Junqueras i els consellers empresonats

El mateix dia, el BOE publica que el CGPJ premia Lamela nomenant-la magistrada titular de l'Audiencia Nacional / En canvi, una campanya recull més de 215.000 signatures demanant la inhabilitació de la jutge

La jutge de l'Audiència Nacional, Carmen Lamela La jutge de l'Audiència Nacional, Carmen Lamela CEDIDA
Catalunya Agències
Dijous, 09 Novembre 2017 16:22

L'Audiencia Nacional ha rebutjat alliberar el vicepresident del Govern cessat, Oriol Junqueras, i els consellers empresonats des de la setmana passada. La jutge Carmen Lamela ha desestimat els recursos que van presentar els vuit membres del govern de Carles Puigdemont al·legant risc de fuga i reiteració delictiva, segons fonts jurídiques.

L'advocat dels consellers del PDeCAT empresonats, Jaume Alonso-Cuevillas, s'han sorprès de la "velocitat inusitada" amb què la jutge Lamela ha desestimat els recursos. Ara caldrà saber què passa amb el recurs d'apel·lació que es presentarà a la mateixa Audiencia Nacional. Es barallen diverses possibilitats. D'entrada, no es descarta un canvi de criteri, o bé que la causa passi al Tribunal Suprem.

Justícia nomena a Carmen Lamela magistrada titular de l'Audiència Nacional

El Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) publica avui el nomenament de la jutge Carmen Lamela com a titular del jutjat número tres de l'Audiencia Nacional. És una decisió que va adoptar el Consell General del Poder Judicial el setembre passat. Ho va fer després que el titular de la plaça, Gómez Bermúdez, renunciés a tornar a ocupar-la després de finalitzar la seva estada a serveis especials com a jutge d'Espanya a França.

Contràriament, una campanya ciutadana a través del portal Change.org ha recollit fins ara més de 215.000 signatures demanant la inhabiltació de Lamela.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: