Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Intersindical-CSC fa una crida a la vaga general el 8 de novembre

La intersindical desvincula la convocatòria de la situació política, sinó en defensa dels drets laborals, perquè la llei estipula que les vagues general no poden respondre a motivacions polítiques

El 3 d'octubre el país ja va viure una aturada general en protesta per la violència policial de l'1-O El 3 d'octubre el país ja va viure una aturada general en protesta per la violència policial de l'1-O ARXIU/ EL PUNT AVUI
Catalunya El Punt Avui
Dissabte, 04 Novembre 2017 19:03

La Intersindical-CSC ha convocat una vaga general pel dimecres 8 de novembre per la defensa dels drets laborals i en protesta per la situació de precarietat. També ho fa per demanar la derogació del decret del govern del PP per facilitar el trasllat de seus de Catalunya, que afecta en darrera instància, diu el sindicat, l’ocupació. La Intersindical-CSC ha evitat vincular la convocatòria a la situació política i al recent empresonament de part del govern de la Generalitat. La llei estipula que les vagues generals no poden respondre a motivacions polítiques i, de fet, aquest va ser l’argument que va afavorir que Foment del Treball denunciés davant el TSJC la darrera convocatòria del sindicat (del 10 al 16 d’octubre). La patronal presentarà recurs dilluns també contra aquesta.

Per ara, CCOO, segons la seva portaveu, Dolors Llobet, ho descarta: “No volem portar aquest conflicte al si de les empreses, i la situació de l’economia no ho aconsella.” La UGT ha convocat reunions dels seus òrgans i dilluns explicarà la seva posició, i la CGT ha optat perquè cada afiliat triï si s’hi afegeix.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: