Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Crida simbòlica a retirar diners dels caixers del Banc Sabadell i CaixaBank

La Crida per la Democràcia insta a la ciutadania a retirar diners dels caixers automàtics, prioritàriament entre les 8h i les 9h, com a protesta per l'empresonament de Sánchez i Cuixart

Caixers automàtics de CaixaBank Caixers automàtics de CaixaBank CEDIDA
Catalunya El Punt Avui
Divendres, 20 Octubre 2017 08:01

La Crida per la Democràcia, integrada per Òmnium i l’ANC, insta la ciutadania a retirar diners dels caixers automàtics entre les vuit i les nou d’aquest matí –prioritàriament– com a primera “acció directa pacífica” per demostrar “que la suma de petits gestos individuals pot canviar-ho tot” i en senyal de protesta per l’empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

L’organització ho va fer públic ahir a les 22h per deixar el mínim marge de maniobra a les entitats per contrarestar l’acció. “La força pacífica de la gent farà sentir la veu del poble”, afirmen.

Es tracta d’una retirada de líquid simbòlica.“Ves a un dels cinc principals bancs i retira la quantitat que vulguis”, demanen.“Si ets client de Banc Sabadell o CaixaBank, expressa el teu desacord amb la decisió de traslladar la seu social fora de Catalunya”, hi afegeixen.

“Et diran que tu no pots, que ets insignificant. No estàs sol, som molts, i junts ho podem tot”, diu el vídeo promocional de l’acció, amb unes imatges de formigues fent un pont perquè les altres passin, una gota caient a l’aigua, una filera de dòmino i una sínia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: