Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una trentena d'artistes participaran en els Tallers Oberts de Cambrils

Per segon any consecutiu, es sortejaran dues obres exposades entre el públic assistent

Foto de grup dels 32 artistes participants en la 15a edició dels Tallers Oberts de Cambrils Foto de grup dels 32 artistes participants en la 15a edició dels Tallers Oberts de Cambrils AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Art ACN
Divendres, 02 Desembre 2022 20:12

Una trentena d'artistes participaran en els Tallers Oberts de Cambrils, que enguany arriba a la quinzena edició. La iniciativa, que se celebrarà el 10 i 11 de desembre, té per objectiu donar a conèixer els espais de creació de 32 artistes. D'aquesta manera, s'obriran les portes d'una vintena de tallers de diferents disciplines, com la pintura, l'escultura, la fotografia, la joieria, la ceràmica, la il·lustració, el disseny gràfic, la música o la dansa, entre altres. Per segon any consecutiu, s'impulsarà el 'Passaport Tallers Oberts', una proposta amb la qual es sortejaran dues obres exposades entre el públic que visiti un mínim de cinc tallers durant tot el cap de setmana.

Més enllà dels tallers dels artistes, dissabte i diumenge vinent també s'obrirà al públic la Torre del Port, espai on exposaran quatre participants. Com a novetat, també s'hi podrà trobar una mostra dels cartells de les quinze edicions del certamen. El programa es completarà amb petits tallers proposats per dues escoles de dansa del municipi, així com un concert de cloenda a la Torre del Llimó a càrrec de l'Stromboli Jazz Band.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: