Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CERAP de Riudoms presenta l'exposició del col·lectiu PHOTO KM 0

La mostra 'Del Llamp. Una mirada col·lectiva al Camp de Tarragona' que engloba els treballs dels fotògrafs s'inaugura aquest dissabte al migdia

Imatge d'arxiu d'una exposició anterior del col·lectiu PHOTO KM 0 Imatge d'arxiu d'una exposició anterior del col·lectiu PHOTO KM 0 ARXIU / INFOCAMP
Art Redacció Infocamp
Divendres, 18 Novembre 2022 21:32

La Secció d'Art del Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar (CERAP) inaugura aquest dissabte 19 de novembre, a les 12.00, 'Del Llamp. Una mirada col·lectiva al Camp de Tarragona', una exposició fotogràfica que engloba els treballs dels diversos fotògrafs del col·lectiu PHOTO KM0.

Els membres del col·lectiu provenen de diversos pobles del Camp: Gerard Boyer, Pep Escoda, Ram Giner, Carles Llop, Verònica Moragas, Nani Nolla, David Oliete, Rubén Perdomo, Alba Rodríguez, Cristina Serra i Albert Villena. Cadascun d’ells planteja una visió particular sobre el Camp de Tarragona.

Els uns mostren especial atenció sobre la societat, les dones i homes que hi habiten, els grans protagonistes de la dita Gent del Camp, gent del llamp. Altres fotògrafs han observat el Camp però sota el prisma de territori. Un territori agrícola però també malmès per la indústria local i, a vegades, per la indústria a gran escala com són la petroquímica, les elèctriques i les nuclears. Un Camp sempre maltractat des de fora dels límits territorials però molt estimat pels seus habitants. El comerç tradicional i la gastronomia també formen part de l’exposició. Una gastronomia a l’alça acompanyada per un comerç tradicional convalescent, cada dia més debilitat per les grans àrees comercials i, per què no dir-ho, per la venda en línia de tot l'imaginable.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: