Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Exposició de pintura de Carme Bassa a la Sala del Portal del Pardo

Del 19 d’agost al 15 d’octubre, la sala vendrellenca acollirà l’exposició 'Diàleg amb la pintura' de Bassa

Cartell de presentació de l'exposició de Carme Bassa Cartell de presentació de l'exposició de Carme Bassa CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Divendres, 19 Agost 2022 08:42

La pintora Carme Bassa presenta l'exposició 'Diàleg amb la pintura', que es podrà veure del 19 d'agost al 15 d'octubre, a la Sala del Portal del Pardo del Vendrell.

L’artista explica que la tècnica de l’encàustica, a base de cera d’abella, resina i pigment, li ha permès, a través de la seva antiguitat i textura, expressar un discurs contemporani, amb capacitat de síntesi per transmetre l’essència. Els símbols, que es van repetint i evolucionant, li permeten desenvolupar un diàleg amb la pintura: Les deesses, que representen el valor de la dona i la seva reivindicació; la naturalesa, que apareix plasmada constantment; els estris quotidians que, en plasmar-los en un quadre, en destaca la seva importància i utilitat i els ret un reconeixement i homenatge; les portes, que parlen dels salts evolutius personals;i  el desconegut, que es descobreix per modelar-lo d’una forma poètica.

L’obra de Carme Bassa traspassa fronteres i ha estat exposada a galeries de França, Alemanya, Itàlia o als Estats Units, entre d’altres. També, part de la seva obra decora espais de la sèrie de TV3 'Com si fos ahir'. El seu vincle amb la televisió ja va començar el 1999, i ha col·laborat amb sèries com 'Nissaga, l’herència', 'Laberint d’ombres', 'El cor de la ciutat' i 'La Riera'.

L'exposició s’inaugurarà aauest divendres 19 d’agost, a les 19 h, i es podrà visitar de dimarts a dissabte d'11 h a 14 h i de 17 h a 20 h (festius tancat).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: