Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Jornada 'Èxit' de l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona posa en valor el talent i la creativitat del seu alumna

El llibre #peramoralart i una exposició a l’espai Piscina del centre recullen els projectes de final de grau de l’alumnat que s’ha graduat els darrers cursos

El llibre #peramoralart i una exposició que es pot visitar a l’espai Piscina del centre recullen els projectes de final de grau de l’alumnat que s’ha graduat els darrers cursos El llibre #peramoralart i una exposició que es pot visitar a l’espai Piscina del centre recullen els projectes de final de grau de l’alumnat que s’ha graduat els darrers cursos DIPTA.CAT
Art Redacció Infocamp
Diumenge, 15 Mai 2022 17:47

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona va celebrar dijous la jornada 'Èxit'. L’acte central de la Jornada, que va reunir tota la comunitat educativa i l’entorn professional que col·labora amb l’escola, va servir per posar en valor el talent i la creativitat de l’alumnat, i va estar encapçalat per la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó.

Durant l’acte, conduït pel músic i cantautor català Joan Colomo, també es va presentar la publicació #peramoralart, que recull els projectes finals de la promoció 2020/21 i, de forma paral·lela, es van exposar els més de 200 projectes finals corresponents a l’alumnat de les tres últimes promocions dels estudis dels cicles formatius de grau superior en Arts Plàstiques i Disseny al centre. L’acte va servir per celebrar el final de curs i la graduació de les darreres promocions, que no l’havien pogut celebrar a causa de la situació sanitària derivada de la Covid-19.

Durant la seva intervenció, la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, va agrair a tota la comunitat educativa i a les empreses i entitats que col·laboren amb l’escola el seu esforç i dedicació i ha felicitat l’alumnat, per la seva dedicació i talent. Així mateix, va ressaltar l’aposta de la Diputació de Tarragona per la formació de qualitat i es va referir a l’escola com “un centre de referència que ha anat creixent i transformant-se i que, encara avui, es troba en procés de millora contínua generant un diàleg proactiu amb el seu entorn social, artístic i professional”.

La jornada va incloure una taula de debat amb la participació d’antics alumnes, que van compartir la seva experiència professional després de finalitzar els estudis a l’escola amb l’alumnat actual. En aquest sentit, l’EADT ofereix uns estudis amb una clara visió professionalitzadora, adaptada a les realitats i a les tendències del mercat laboral. De fet, els cicles formatius de grau superior estan estructurats en dos cursos i incorporen al seu pla docent la realització de pràctiques en empreses fora de l’horari lectiu. A més, s'aposta pel treball basat en projectes reals en col·laboració amb empreses i entitats del territori, fet que afavoreix un apropament real de l'alumnat al món laboral.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: