Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una passejada pels camins de Santa Oliva combinarà art i paisatge

L'artista Iraida Llucià guiarà el recorregut, que sortirà aquest dissabte 30 d'abril, a les 18 h, des del cementiri de Santa Oliva

L'acció de l'artista Iraida Llucià combinarà elements artístics, descoberta de patrimoni rural i estima pel paisatge L'acció de l'artista Iraida Llucià combinarà elements artístics, descoberta de patrimoni rural i estima pel paisatge ADSHO
Art Redacció Infocamp
Divendres, 29 abril 2022 09:01

L'Associació per a la Difusió de la Història de Santa Oliva (ADHSO) ens convida, aquest dissabte 30 d'abril, a partir de les 18 h, a gaudir d'una petita acció que combinarà elements artístics, descoberta de patrimoni rural i estima pel paisatge del Penedès. Es tracta d'una passejada de la mà de l'artista de Mediona, Iraida Llucià, que mostrarà una vegada més la seva creativitat. El punt de sortida serà el cementiri de Santa Oliva (Baix Penedès).

Al talent artístic de l'Iraida Llucià i a la seva creativitat s'hi ha d'afegir la bona disposició que mostra quan se li demana treballar en una idea que defuig la convencionalitat. De fet, la mateixa pintora i il·lustradora s'expressa així al seu blog: "En la meva pintura, la frontera que separa el que és real de l'imaginari (si és que existeix tal frontera) es desdibuixa. En mi, apareixen imatges reals perquè neixen de sensacions reals; apareixen en observar, no només amb els ulls.... són reals per a mi".

Una sortida pe passar una estona de lleure. L'organització aconsella portar un calçat còmode per gaudir millor de la passejada.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: