Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Museu de Valls dedica una mostra a Francesc Català-Roca i als seus fotògrafs contemporanis

L'exposició, que s'inaugura aquest divendres, conté un centenar de fotografies

El Museu de Valls inaugurarà aquest divendres l'exposició 'Francesc Català-Roca i els fotògrafs del seu temps' El Museu de Valls inaugurarà aquest divendres l'exposició 'Francesc Català-Roca i els fotògrafs del seu temps' AJUNTAMENT DE VALLS
Art ACN
Dimarts, 19 abril 2022 19:13

El Museu de Valls inaugurarà aquest divendres l'exposició 'Francesc Català-Roca i els fotògrafs del seu temps'. La mostra exposa un centenar d'imatges estructurades en cinc blocs, entre les quals destaquen instantànies de Francesc Català-Roca, Agustí Centelles, Emili Godes, Joaquim Gomis i Otto Lloyd, entre altres fotògrafs de la seva generació. L'exposició s'emmarca en els actes de commemoració del centenari del naixement de Francesc Català-Roca a Valls i es podrà visitar fins al 26 de juny.

L'equipament va iniciar la col·lecció fotogràfica de Català a finals dels anys noranta i a hores d'ara el fons compta amb més de 300 imatges, amb un pes important de l'obra dels Català.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: