Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona s'omple d'art urbà per rehabilitar espais degradats de la ciutat

Artistes tarragonins participen en la segona edició de 'Som art urbà' i pinten murals en punts estratègics comercials

La segona edició de 'Som art urbà' omple els carrers de Tarragona d'art urbà amb murals pintats per artistes tarragonins La segona edició de 'Som art urbà' omple els carrers de Tarragona d'art urbà amb murals pintats per artistes tarragonins ARXIU / INFOCAMP
Art ACN
Dimarts, 12 abril 2022 11:11

La segona edició de 'Som art urbà' omple els carrers de Tarragona d'art urbà amb murals pintats per artistes tarragonins. La iniciativa contempla la rehabilitació de 24 espais degradats en punts estratègics comercials, com ara el mur del Serrallo -el primer art urbà de la ciutat-, així com mòduls, caixes transformadores, persianes i altres espais publicoprivats del centre del municipi.

L'Associació d'Il·lustradors de Tarragona, conjuntament amb la conselleria de Comerç de l'Ajuntament, impulsen aquest projecte. A tall d'exemple, un dels espais pintats més recentment és el mur del Mercat de Torreforta, a càrrec de l'artista Maga Illustration.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: