Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torna el 'Parlem Contemporani?' al Convent de les Arts d'Alcover

S'inicia aquest dissabte amb les propostes de l'Escola d’Arquitectura de Reus i l’Escola d’Art i Disseny de Reus i de les artistes Laura Llaneli i Laura Juanós

Aquest dissabte s'inicia al Convent de les Arts d’Alcover el periple del 'Parlem Contemporani?' per la primavera 2022 Aquest dissabte s'inicia al Convent de les Arts d’Alcover el periple del 'Parlem Contemporani?' per la primavera 2022 CONVENT DE LES ARTS
Art Redacció Infocamp
Divendres, 01 abril 2022 18:37

Aquest dissabte 2 d’abril, a les 11:11 h, al Convent de les Arts d’Alcover,  s’inicia el periple del 'Parlem Contemporani?' per la primavera 2022 amb la sessió 22. Dues escoles i dues artistes, les "Laures", on gaudirem de quatre noves propostes ben diverses i estimulants, calidoscopiant un cop més el panorama de l'Art Contemporani proper.

Recorrerem l'espai i l'arquitectura, amb el crit i amb el cos. De la mà de la Laura Llaneli ho farem a la recerca de llocs on poder cridar, o exercir el dret i la reivindicació de l’expressió sonora no convencional. L’Escola d’Arquitectura de Reus presenta un exercici de reconeixement i aprenentatge a través del dibuix del propi cos, i la posterior construcció d'un artefacte intermediari amb l'entorn. 

També descobrirem al claustre la instal·lació proposada per l’Escola d’Art i Disseny de Reus, S/T (sense títol), un al·legòric columbari de vaixelles ple de ressonàncies actuals. A les estances, la Laura Juanós ens obrirà el seu món de constructes sota la lògica del dibuix en expansió, altrament dit, la presència plàstica de materials “inconsistents".

L’accés és lliure per a tot el públic assistent. Més informació a www.conventarts.cat

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: