Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Riudoms presenta una exposició col·lectiva d'escultura del Camp de Tarragona i l'Ebre

Divuit artistes del territori exposen obres a 'Simbiosi', que s'inaugurarà aquest divendres 4 de març, a les 20h, al CERAP

Obra d'Ariadna Parreu, una de les 18 artistes que participen en l'exposició col·lectiva 'Simbiosi' Obra d'Ariadna Parreu, una de les 18 artistes que participen en l'exposició col·lectiva 'Simbiosi' CERAP
Art Redacció Infocamp
Dijous, 03 Març 2022 21:28

La Secció d’Art del Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar (CERAP) ens dedica a organitzar exposicions i esdeveniments artístics amb l'objectiu de visibilitzar la cultura local i mostrar el talent del territori, tot consolidant una programació regular a Riudoms. 

Dins del calendari, s'ha programat una exposició col·lectiva d'escultura que comptarà amb més de 18 artistes de diverses trajectòries i estils del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Una exposició on es veuran moltes tècniques i gran diversitat de propostes al voltant d’un tema comú com és la 'Simbiosi'. La mostra s'inaugurarà, aquest divendres 4 de març,a les 20h, a la seu del CERAP, i es podrà visitar fins el 30 d'abril.

Per enriquir encara més aquesta 'Simbiosi' i punt de trobada, també es proposen unes activitats complementàries que es duran a terme en els mesos que duri l’exposició, que permetran endinsar-se més en el món de l'escultura i conèixer de més a prop els autors.

Les activitats, que tindran lloc els dissabtes a les 18:30h, giraran al voltant de tres temàtiques: Art Sonor (26 de març), Materials escultòrics (9 d'abril) i Clausura de l'exposició (30 d'abril).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: