Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Últims dies per visitar el Pessebre de Sorra a la Pineda

El tradicional pessebre es podrà veure fins el proper 6 de gener

El Pessebre de sorra es podrà visitar al Pinar de Perruquet de la Pineda, fins al 6 de gener El Pessebre de sorra es podrà visitar al Pinar de Perruquet de la Pineda, fins al 6 de gener AJUNTAMENT DE VILA-SECA
Art Redacció Infocamp
Dijous, 30 Desembre 2021 21:48

El tradicional Pessebre de Sorra a la Pineda, que llueix des del passat 8 de desembre al Pinar de Perruquet, podrà visitar-se fins al proper dia 6 de gener.

El pessebre, que enguany arriba a la seva 22a edició, conté 400 tones de sorra i ocupa una superfície de més de 200 m2. Un total de 7 artistes provinents de Dinamarca, Letònia, Bèlgica, Països Baixos, Txèquia i també de Catalunya, van construir l'actual pessebre de sorra.

Enguany amb el canvi climàtic com a eix central, el Pessebre de sorra és, novament, una de les tradicions més arrelades del territori, que sorprèn any rere any als milers de visitants que s’hi acosten.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: