Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Mercat d'Art Jove de Valls s'ubicarà aquest dissabte a la plaça del Museu Casteller

La proposta arriba a la seva vintena edició i aplegarà 14 parades de creacions i produccions d'artistes del territori

Imatge d'arxiu d'una edició anterior del Mercat d'Art Jove de Valls Imatge d'arxiu d'una edició anterior del Mercat d'Art Jove de Valls ARXIU / INFOCAMP
Art Redacció Infocamp
Divendres, 17 Desembre 2021 21:50

Aquest dissabte 18 de desembre, coincidint amb el Mercat de Nadal de Valls, arriba una nova edició del Mercat d'Art Jove, en el marc del qual els i les joves artistes locals i del territori exposaran les seves creacions i produccions. La proposta és impulsada pel servei municipal VallsJove. El Mercat, que enguany se celebrarà a la plaça del Museu Casteller, obrirà les portes a les 10h i s'allargarà fins a les 21h. El nou emplaçament del Mercat té per finalitat garantir un major espai a les persones visitants i poder acollir un major nombre de parades.

El Mercat d'Art Jove, que aquest any arriba a la seva vintena edició, ofereix un espai que permet exhibir els treballs dels i les joves artistes creadores del territori. Aquest any comptarà amb un total de 14 paradistes relacionades amb l'àmbit de la pintura, la confecció tèxtil, la bijuteria, joieria, elements de decoració i altres creacions i manualitats diverses.

Amb el pas dels anys, la proposta s'ha anat modelant i reformulant a partir de les valoracions dels i les paradistes participants per tal donar-li un major relleu i notorietat. Aquest mercat és una gran oportunitat per adquirir productes de proximitat elaborats al nostre territori i reivindicar un Nadal de quilòmetre zero.

Amb el Mercat d'Art Jove, el servei de Joventut vol oferir espais per a la difusió dels artistes del territori, però també incentivar i potenciar la creació artística del jovent de la ciutat i fomentar el consum artístic i de proximitat del conjunt de la població.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: