Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell estrena una nova ruta per descobrir l'artista Padrós i l'art del mosaic a Coma-ruga

És una de les activitats del FEDER Coma-ruga d'aquest cap de setmana per donar a conèixer la figura artística i l’obra del mosaïcista Santiago Padrós

El diumenge es farà un muntatge d’un puzle de grans dimensions 6,50 m x 4,50 m, a la plaça dels Germans Trilles de Coma-ruga El diumenge es farà un muntatge d’un puzle de grans dimensions 6,50 m x 4,50 m, a la plaça dels Germans Trilles de Coma-ruga ARXIU / RTV EL VENDRELL
Art Redacció Infocamp
Dissabte, 04 Desembre 2021 01:07

L’Ajuntament del Vendrell, dins del projecte FEDER Coma-ruga, organitza diverses activitats per adults i familiars amb l’objectiu de donar a conèixer la figura artística i l’obra de Santiago Padrós, mosaïcista de renom internacional i estretament vinculat al nucli marítim de Coma-ruga.

Aprofitant la nova senyalització dels tòtems recentment instal·lada es crea una nova ruta cultural, 'Descobreix l'art del mosaic a Coma-ruga', que tindrà lloc aquest dissabte 4 de desembre, a les 11:30h, i que tindrà com a punt d'inici l'Oficina de turisme de Coma-ruga. La ruta està centrada en l’art del mosaic i l’obra de l’artista Santiago Padrós a Coma-ruga tot seguint els tòtems de la “Ruta del mosaic” ubicats als corresponents llocs representatius i d’interès patrimonial: Església Sant Ramon Nonat, Cinema Teatre Brisamar etc.

Les places són limitades. Cal fer la reserva prèvia i la inscripció a: museusdelvendrell.koobin.com

El trencaclosques gegant 'El repte de Padrós'

L'endemà diumenge 5 de desembre, d'11 a 14h, s'ha programat l'activitat del trencacolosques gegant 'El repte de Padrós', a la plaça dels Germans Trillas de Coma-ruga. Consisteix en el muntatge d’un puzle de grans dimensions 6,50 m x 4,50 m. Són dos puzles de 35 peces cadascun (cada peça que fa 0,90 m x 0,90 m).

Les imatges del puzle són una adaptació que en Jordi Pellicer va fer de l’obra de Padrós. Les dues obres que es van fer pel puzle són 'Neptú' i 'Salàcia' que estava a l’antiga piscina Tabaris i que es reubicarà al nou Tabaris; i 'La Sirena', que està a la façana del Cinema-Teatre Brisamar. Els equips per fer els puzles seran famílies de màxim 5 persones (grups bombolla) i tenen 15 min per muntar-lo. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: