Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mèdol Centre d'Arts Contemporànies inaugura la seva primera exposició

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha presidit l'acte inaugural de la mostra col·lectiva  'L'altre ubic, migracions del cos fragmentat'

Acte inaugural de la mostra col·lectiva  'L'altre ubic, migracions del cos fragmentat' Acte inaugural de la mostra col·lectiva  'L'altre ubic, migracions del cos fragmentat' MANEL R. GRANELL
Art Redacció Infocamp
Diumenge, 07 Novembre 2021 13:27

Mèdol - Centre d'Arts Contemporànies ha encetat aquesta tarda la seva agenda d'esdeveniments amb la inauguracioó de la primera exposició. Es tracta de la mostra col·lectiva 'L’altre ubic, migracions del cos fragmentat' produïda pel Festival Panoràmic en col·laboració amb el Departament de Cultura i comissariada per Mercè Alsina.

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha presidit la inauguració a Casa Canals, seu principal del Centre d'Arts Contemporànies. Ricomà s'ha mostrat "satisfet per aquesta nova etapa que avui finalment encetem" i ha destacat "el potentíssim discurs que transmet aquesta primera exposició". L'acte ha comptat també amb la presència del director de Mèdol, Vicent Fibla, del coordinador de la Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya del Departament de Cultura, Joan Antoni Martínez, i de la comissària de l'exposició, Mercè Alsina, així com diversos artistes participants a la mostra i representants del sector.

Una performance de l’artista Isa Fontbona, titulada 'Ferides encotillades', ha donat inici a la inauguració. Tot seguit, els assistents a l'acte han pogut fer una visita seguida per l’exposició a càrrec de la comissària.

'L’altre ubic, migracions del cos fragmentat' reflexiona sobre el context actual d’hiperconnectivitat, en el qual vivim cada vegada més pendents de les xarxes i el paradoxal efecte d’aïllament que això provoca. A la mostra, hi participen els artistes Teemu Mäki, Mar C. Llop, Mengwen Cao, Isa Fontbona, Francesca Steele, Itziar Okariz i Ricardo Muñoz. Tots ells es plantegen qüestions sobre identitat, ja sigui en l’aspecte dels cossos, les orientacions sexuals, el gènere amb el qual s’identifiquen o les actituds socials i els dubtes existencials als quals s’ enfronten en l’exercici diari social.

La mostra es podrà veure a Casa Canals fins al 9 de gener. L’horari de visita de l’exposició és de dimarts a divendres, de 9 a 19 h, dissabte, de 9.30 a 18.30 h; i diumenge i festius, de 9.30 a 14.30 h. Dilluns, romandrà tancada.

'L’altre ubic, migracions del cos fragmentat' forma part del programa d’exposicions itinerants del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: