Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament convoca el 9è concurs de fotografia de Roda de Berà

El Jurat seleccionarà les 12 millors imatges per elaborar el calendari de 2022 de l’Ajuntament

Una de les imatges guanyadores de la passada edició Una de les imatges guanyadores de la passada edició CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Diumenge, 24 Octubre 2021 12:05

L’Ajuntament de Roda de Berà ja prepara el calendari de 2022 i per comptar amb les millors imatges que l’han de configurar ha posat en marxa la novena edició del concurs de fotografia.

Es podran presentar fins a 12 fotografies, totes elles de racons i espais del municipi, en format JPG i disposició horitzontal. S’exclouran les que incloguin imatges o retrats de persones.

En aquesta edició la participació s’ha ampliat i no només les persones que estiguin empadronades a Roda de Berà podran presentar fotografies a concurs, sinó també aquelles que tinguin una segona residència al municipi.

Les imatges s’han de presentar abans de l’1 de desembre a l’Hotel d’Entitats, en un dispositiu d’emmagatzematge digital, dins d’un sobre tancat. El sobre també haurà d’incloure un sobre més petit dins del qual s’haurà d’introduir l’Annex I, i l’Annex II només en el cas dels participants menors d’edat, per tal de mantenir l’anonimat de l’autoria de les obres.

El Jurat estarà format per l’alcalde Pere Virgili, com a president; i com a vocals la regidora de Comerç, Rosana Dorantes; el regidor de Turisme, Frederic Royuela; la tècnica de Comunicació, Susana Benítez; i Andrés Mondéjar, autor de la gran majoria de les fotografies que han conformat els calendaris de l’Ajuntament des de l’any 2018.

Se seleccionaran 12 imatges, una per a cada mes de l’any, i cadascuna d’elles serà premiada amb 25 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: