Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CERAP de Riudoms inaugura les primeres exposicions de la temporada

Aquest divendres s'inaugura 'Comptar el temps', de Tània Padrell Anglès, i el dissabte 'Unió artística', d’Elsa Viñuales i Fran Molina

El CERAP inaugura aquest divendres l'exposició 'Comptar el temps', de Tània Padrell Anglès El CERAP inaugura aquest divendres l'exposició 'Comptar el temps', de Tània Padrell Anglès TÀNIA PADRELL ANGLÈS
Art Redacció Infocamp
Divendres, 03 Setembre 2021 08:32

La Secció d’Art del Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar (CERAP) inaugura aquest cap de setmana les primeres exposicions de la nova temporada. La primera serà, aquest divendres 3 de setembre, a les 19h, amb la inauguració de l’exposició 'Comptar el temps', de Tània Padrell Anglès.

'Comptar el temps' és una analogia de la pausa, un diàleg entre la terra i l’amor fruit d'un acte simbòlic, l’estudi i la recerca d’un refugi, com a única manera de sobreviure. De les valls fins a les muntanyes. Un desordre mínim en el camí pot obrir-nos les portes a la ficció i abocar-nos a un viatge íntim on el cos esdevé l'objecte principal de la consciència i la identitat.

Imatge, videoinstal·lació i pintura es combinen per presentar un punt de vista sensorial des d’on apropar-nos al temps, a l'amor i a nosaltres mateixes. Apropar-nos a la vida.

L'exposició es podrà visitar fins al 30 de setembre, de dilluns a divendres, de 16.00 a 20.00h.

Exposició 'Unió artística', d’Elsa Viñuales i Fran Molina

L'endemà dissabte 4 de setembre, a les 19.30h, el CERAP inaugurarà l’exposició 'Unió artística', d’Elsa Viñuales i Fran Molina.

'Unió artística' és una proposta que neix del procés creatiu i formatiu de dos estudiants riudomencs que han acabat el batxillerat artístic i que s’aventuren a fer la seva primera exposició.

L'exposició es podrà visitar fins al 25 de setembre, de dilluns a divendres, de 16.00 a 20.00h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: