Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Tinglado 1 del Port Tarragona, punt de recepció de les obres del concurs de pintura

El veredicte del concurs convocat per la Fundació Mútua Catalana es donarà a conèixer el 17 de setembre, coincidint amb la inauguració de la mostra

El Tinglado 1 del Port de Tarragona rep a partir d’aquest divendres 6 d’agost, i fins al 5 de setembre, les obres que es presenten al VI Concurs de Pintura, Dibuix i Gravat El Tinglado 1 del Port de Tarragona rep a partir d’aquest divendres 6 d’agost, i fins al 5 de setembre, les obres que es presenten al VI Concurs de Pintura, Dibuix i Gravat ARXIU / INFOCAMP
Art Redacció Infocamp
Dijous, 05 Agost 2021 18:56


El Tinglado 1 del Port de Tarragona rep a partir d’aquest divendres 6 d’agost, i fins al diumenge 5 de setembre, les obres que es presenten al VI Concurs de Pintura, Dibuix i Gravat convocat per la Fundació Mútua Catalana. Un any més, el Port de Tarragona col·labora en aquest certamen que vol fomentar les creacions artístiques en diferents estils i amb temàtica lliure.

Els premis

Després de l’èxit de les primeres cinc edicions, la convocatòria d’aquest 2021 presenta dues novetats: s’incrementa la dotació del primer premi de pintura fins als 5.000€ i es convoca una nova categoria per a artistes de la demarcació de Tarragona dotada amb 1.200€. D’altra banda, es manté el premi de dibuix i gravat amb una dotació de 1.000€.

El col·lectiu artístic pot presentar les seves obres fins al 5 de setembre al punt de recepció del Tinglado 1 del Moll de Costa en horari de 10 a 13h. Un jurat format per representants de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Tarragona, la Diputació de Tarragona, la Universitat Rovira i Virgili, el Port de Tarragona i la Fundació Privada Mútua Catalana decidirà les obres guanyadores en les tres categories: pintura, pintura local i dibuix/gravat.

El verdicte, el 17 de setembre

El veredicte es farà públic divendres 17 de setembre al mateix Tinglado 1 del Moll de Costa coincidint amb l’acte inaugural de l’exposició que recollirà una selecció de les millors obres presentades al certamen. La mostra estarà oberta al públic fins al 31 d’octubre.

Amb aquesta iniciativa, el Port de Tarragona i la Fundació Mútua Catalana refermen el seu compromís amb les manifestacions culturals de la demarcació i l’objectiu de difondre l’obra d’artistes de Catalunya i del conjunt de l’Estat espanyol.

Les bases del concurs es poden consultar a la pàgina web.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: