Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 600 persones gaudeixen de la fira Art al Carrer d'Altafulla

La mostra d'art local va estar amenitzada amb música i tallers per a petits i grans

La fira d'Art al Carrer se celebra cada primer diumenge de mes a Altafulla La fira d'Art al Carrer se celebra cada primer diumenge de mes a Altafulla CERCLE D'ARTISTES D'ALTAFULLA
Art Redacció Infocamp
Dimarts, 03 Agost 2021 07:03

Mes de 600 persones van assistir aquest diumenge a la Fira d’Art al Carrer d’Altafulla. La mostra artística, representativa del Cercle d’Artistes d’Altafulla, ha ampliat la seva oferta amb artistes convidats.

“És important obrir fronteres i ampliar la oferta amb noves propostes cada mes” diu Isabel Ràfols, una de les organitzadores de l’event. “Tot i que acabem de començar, un dels objectius de la fira és potenciar i consolidar les arts plàstiques al territori i crear sinèrgies amb altres artistes per situar-nos com a referent”. Per a tal objectiu la organització obre convocatòria per convidar altres artistes que enriqueixin la oferta i està previst incorporar escultura i gravat en els propers mesos.

Art al carrer no només està pensat en termes de venda d’obra artística sinó que l’objectiu principal és que el públic es pugui acostar al fet plàstic sense barreres de cap tipus.

La propera fira es farà diumenge 5 de setembre a l’Era del Senyor.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: