Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La mostra d'Art al Carrer torna aquest diumenge a Altafulla

La fira d'art, ubicada a la Pallissa de l'Era del Senyor, estarà oberta en horari d’estiu, de 18 a 22h

La fira d'art, ubicada a la Pallissa de l'Era del Senyor, estarà oberta en horari d’estiu, de 18 a 22h La fira d'art, ubicada a la Pallissa de l'Era del Senyor, estarà oberta en horari d’estiu, de 18 a 22h CERCLE ARTÍSTIC D'ALTAFULLA
Art Redacció Infocamp
Dissabte, 31 Juliol 2021 19:41

La mostra 'Art al carrer' d'Altafulla torna aquest diumenge 1 d’agost i consolida la seva oferta artística incrementant els participants amb 13 artistes. Els visitants que s’apropin a la Pallissa de l'Era del Senyor podran gaudir de diferents tècniques i estils com il·lustració, aquarel·la, acrílic i oli. L'horari d'obertura serà, de 18 a 22h.

Degut a l’èxit de juliol, el Cercle Artístic d’Altafulla ha decidit ampliar la convocatòria a altres artistes per ampliar l’exposició i consolidar la fira com una galeria a l’aire lliure, on podrem gaudir d’art abstracte, paisatgisme, hiperrealisme i collage. El disseny del cartell d’aquest mes ha anat a càrrec de Paul Waring, membre del Cercle i participant de la fira.

Tallers de pintura i xerrades

L’oferta manté la seva aposta per la didàctica de l’art a través de dos tallers de pintura per a nens i grans basats en l’Urban Sketching a càrrec de Núria Domingo i l’exploració del Land Art de la mà de Jordi Roig. La proposta didàctica es completa amb una xerrada sobre Rembrandt, 'I tu què mires?', a càrrec d'Isabel Ràfols.

Laura Pijuan, organitzadora de la fira junt amb Salvador Anton, assenyala “la importància d’acostar l’art i la cultura al gran públic, sense distinció d’edat. Un dels nostres principals objectius a l’hora de començar aquest projecte era acostar als nens a la pràctica artística fora de les aules i encoratjar als grans a perdre la por davant del fet artístic”.

La fira ofereix també servei de bar i una actuació musical a càrrec de la cantant Gemma Bel.

'Art al carrer' es farà cada primer diumenge de mes a l'Era del senyor d'Altafulla.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: