Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Art per a tu' arriba a la Selva del Camp amb l'obra de l'artista Judit Bou

L’obra 'Un turó' es podrà veure, a partir d'aquest divendres 18 de juny, a la Plaça del Portal d’Avall

L'artista i fotògrafa Judit Bou presenta la seva obra 'Un turó' per abordar l'abandonament dels terrenys agrícoles L'artista i fotògrafa Judit Bou presenta la seva obra 'Un turó' per abordar l'abandonament dels terrenys agrícoles JUDIT BOU
Art Redacció Infocamp
Divendres, 18 Juny 2021 07:28

L'artista i fotògrafa Judit Bou presenta la seva obra 'Un turó' per abordar l'abandonament dels terrenys agrícoles. L'obra es mostra al públic dins del projecte 'Art per a tu' impulsat per la Fundació Irla en col·laboració amb l'Ajuntament de la Selva del Camp, i que té com a objectiu portar l'art contemporani a diferents poblacions de Catalunya, per tal d'entendre l'art com un element més del debat públic, alhora que promocionar a artistes joves.

Es presentarà al públic, aqueste divendres 18 de juny, a les 18h, a la Plaça del Portal d’Avall. L'acte comptarà amb Judit Bou, artista de l’obra artística, Jordi Vinyals, tinent d'alcalde i regidor de cultura, Montserrat Palau, patrona de la Fundació Josep Irla, i Joan Vila, crític d'art i coordinador del projecte.

L'obra

L’obra vol explorar les conseqüències de la vida moderna. Tal com explica l'artista: “Un turó és una reacció fotogràfica davant els ritmes accelerats que sento que proposa i imposa la vida moderna. A partir de l'acció d'estar a un turó com a forma d'estar, sense més pretensions que aquesta, durant llargs períodes de temps i amb la mínima activitat possible, tan sols estar, mirar i a vegades fotografiar, busco distanciar-me de l'activitat frenètica que va lligada als nostres ritmes vitals i aproximar-me a un estat de suspens, un suspens allunyat i alliberat de la productivitat i la realització constant que comporta el temps actual."

L'artista

Judti Bou és graduada en fotografia per l'Escola Superior d'Imatge i Disseny de Barcelona. La seva activitat professional s'ha desenvolupat als estudis de Tanit Plana o Cocolia Studio. El seu talent artístic ha estat reconegut en beques i exposicions: seleccionada per Descubrimientos PhotoEspaña 2016, guanyadora de la beca de 2018 Creació Jove de Baumannlab i premiada per la Sala d'Art Jove.

És un projecte comissariat pel crític d’art i gestor cultural Joan Vila i Boix. Ha estat durant un lustre redactor d'art a Revista Mirall, alhora que ha organitzat exposicions a Sabadell, Barcelona i Reus, sempre al voltant de la promoció de figures joves del món de l'art.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: