Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una trentena de participants al Concurs de Pintura Ràpida Potau-Campdesuñer de Vimbodí

Aida Mauri Crusat va resultar la guanyadora del Primer Premi i Julio García Iglesias va rebre el Premi Especial 'Vil·la Vidriera'

Aida Mauri Crusat va resultar la guanyadora del Primer Premi Aida Mauri Crusat va resultar la guanyadora del Primer Premi AJUNTAMENT DE VIMBODÍ I POBLET
Art Redacció Infocamp
Dilluns, 31 Mai 2021 21:33

Satisfacció de l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet pel bon nivell de participació que ha recollit la V edició del Concurs de Pintura Ràpida Potau-Campdesuñer, que es va dur a terme aquest dissabte, 29 de maig, en alguns dels racons de més interès paisatgístic del municipi. Amb aquesta edició de 2021, es recupera una de les cites artístiques més interessants de la localitat després d’un any d’aturada a causa de la pandèmia.

L’edició d’enguany va comptar amb la participació de 31 candidats, que durant el matí van dedicar-se a immortalitzar sobre les seves teles alguns dels espais més emblemàtics de la localitat. “Per a nosaltres, després de molts mesos de vida cultural més reduïda ha estat un veritable èxit només el simple fet de veure el municipi ple de vida i d’artistes a punt de posar-se a treballar per destacar la seva singularitat i, per aquest motiu, els volem agrair a tots i totes la seva dedicació”, expressa l’alcalde del municipi, Joan Canela.

 El director del MAMT, Manel Margalef, va lliurar el 1r Premi a Aida Mauri Crusat: 

Entrega Primer Premi Vimbodí 2021

Les premiades i els premiats

El concurs va finalitzar amb un dels moments més importants: l’entrega de premis. L’edició d’enguany entregava un total de 5 guardons que van recaure en les següents persones:

- Primer Premi, dotat amb 700 euros: Aida Mauri Crusat

- Segon Premi, dotat amb 500 euros: Antonio Antonio Mariscal Luque.

-Tercer Premi, dotat amb 300 euros: Miguel Carlos Montesinos Aragonès

- Quart Premi, dotat amb 100 euros: Joan Pons Duran

- Premi Especial ‘Vil·la Vidriera’, dotat amb 700 euros: Julio Garcia Iglesias

                                                           Premi Especial 'Vil·la Vidriera': 

Premi Villa Vidriera

Com en anys anteriors, la inscripció en el certamen era gratuïta. El jurat del concurs d’enguany estava format per Manel Margalef, director del Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona; Francesc Farré, responsable de l’antiga escola de pintura ‘Damià Roig’ de Vimbodí i Poblet; Joan Potau, nét del pintor Joan Potau i Martell i, finalment, Rosa Palau, regidora d’Entitats i Ensenyament de l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: