Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Museu de la Conca proposa un joc de pistes per descobrir l'obra religiosa de l'escultor Frederic Marès

L’activitat familiar es pot realitzar per Setmana Santa, durant l’horari d’obertura del Museu Marès de Montblanc

El Museu Art Frederic Marès de Montblanc El Museu Art Frederic Marès de Montblanc MCCB
Art Redacció Infocamp
Dijous, 01 abril 2021 19:57

Qui s’amaga d’arrere d’aquesta mirada? O, de qui són aquestes tenalles i per què les porta a les mans? Aquests són alguns dels reptes que, aquesta Setmana Santa, es trobaran els visitants del Museu Frederic Marès de Montblanc. Una proposta dinàmica i engrescadora, apta per a tots els públics, per redescobrir els protagonistes dels quadres i de les escultures que s’hi exposen; així com la seva història i la seva vinculació amb el cicle de la passió, que es commemora durant aquests dies.

tenalles Museu Marès

Tothom que hi vulgui participar, podrà recollir la butlleta amb les instruccions i els reptes a resoldre a la recepció del Centre d’Interpretació de l’Art Rupestre – Museu Frederic Marès, al carrer de la Pedrera 2 de Montblanc. En aquest document es troben les pistes que guiaran els visitants pels diferents àmbits del museu, a la recerca dels diferents personatges i escenes de la passió. Una vegada localitzats, amb l’ajuda d’un codi QR, podran descobrir més detalls de cadascun dels protagonistes, la seva vinculació amb la Setmana Santa i la manera com han estat representats en l’obra d’art que tenen al davant.

L’activitat es podrà realitzar durant tota la Setmana Santa, durant l’horari d’obertura del Museu Marès de Montblanc.

El Museu Marès

El Museu d’Art Frederic Marès de Montblanc a néixer, l’any 1979, a partir de la donació, que l’escultor Frederic Marès Deulovol (1893-1991) va fer de part de la seva col·lecció a l’Ajuntament de Montblanc. L’any 1982, el Museu d’Art Frederic Marés es va integrar, com a secció monogràfica, al Museu Comarcal de la Conca de Barberà (MCCB) i, des del 1998, es troba a les instal·lacions de l’antiga presó nova de Montblanc, al carrer de la Pedrera 2, on comparteix espai amb el Centre d’Interpretació l’Art Rupestre de les Muntanyes de Prades.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: