Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Obre al públic l'exposició de fotografies de natura sobre fons daurat, del tarragoní Jordi Ortiz

'L'entorn. Mar, bosc, roca, cel' es pot visitar des d'avui i fins al 18 d'abril, al Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona

Jordi Ortiz presenta al MAMT l'exposició 'L'entorn. Mar, bosc, roca, cel', amb una vintena de fotografies sobre natura estampades sobre un fons de pa d'or Jordi Ortiz presenta al MAMT l'exposició 'L'entorn. Mar, bosc, roca, cel', amb una vintena de fotografies sobre natura estampades sobre un fons de pa d'or DIPTA.CAT
Art Redacció Infocamp
Dijous, 25 Febrer 2021 17:06

El Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona (MAMT) ja ha obert al públic la mostra 'L'entorn. Mar, bosc, roca, cel', amb una vintena de fotografies sobre natura estampades sobre un fons de pa d'or. L'autor de les obres és l'artista tarragoní Jordi Ortiz, qui a través de les seves obres convida l'espectador a mirar l'entorn natural des d'un format, una tonalitat cromàtica i una perspectiva ben particulars.

L'exposició es pot visitar fins al 18 d'abril a sala d'exposicions temporals del MAMT, un espai cultural que, una vegada més, aposta per la fotografia com a expressió artística de primer ordre. El públic hi pot accedir en l'horari actual del museu, que es pot consultar al web www.dipta.cat/mamt.

En paral·lel, en una altra de les sales temporals del museu, hi continua oberta l'exposició 'Gonzalo Lindín, 1920-2020', fins al 4 de juliol.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: