Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'artista Marta Fàbregas i l’Agrupació Fotogràfica obren el calendari d’exposicions de Cambrils

La mostra 'Ara i aquí' es pot visitar a la Sala Àmbits i les fotografies de 'Amolla-ho en banda!' a la Sala Àgora

L'artista, Marta Fàbregas, i la regidora de Cultura i Festes de, Cinta Ballesté, a l'exposició 'Ara i aquí' de la Sala Àmbits de l'Ajuntament de Cambrils L'artista, Marta Fàbregas, i la regidora de Cultura i Festes de, Cinta Ballesté, a l'exposició 'Ara i aquí' de la Sala Àmbits de l'Ajuntament de Cambrils AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Art Redacció Infocamp
Dissabte, 20 Febrer 2021 10:21

El calendari d’exposicions de Cambrils del 2021 obre aquesta setmana amb els quadres d’'Ara i Aquí' de l’artista Marta Fàbregas, a la Sala Àmbits del Centre Cultural, i les fotografies de 'Amolla-ho en banda' de Luís Salguero, Iñaki Pastó i Pilar Gonzalvo de l'Agrupació Fotogràfica de Cambrils, a la Sala Àgora de l’Ajuntament.

Els quadres de l’artista cambrilenca Marta Fàbregas es poden veure des de dijous a la Sala Àmbits en horari de dilluns a divendres, de 9 a 21 hores. L’exposició està integrada per una 42 obres de diferents mides i que permeten fer un recorregut per tot el conjunt com un tot.

Es tracta d’una mostra plena de llum i de color que vol ser un crit d’esperança en els moments conflictius que vivim. L’obra ha estat realitzada en els darrers mesos i l’artista ha explicat que ha anat sofrint una evolució però sempre treballant des del color que la caracteritza.

La regidora de Cultura i Festes, Cinta Ballesté, ha explicat que "és un plaer veure una exposició amb l’energia que desprenen aquestes obres, perquè la cultura en general està passant per moments molt difícils i necessita tot el suport que es pugui donar des de les institucions i per part del públic que la gaudeix".

L'exposició de l'Agrupació Fotogràfica de Cambrils

Per altra banda, des d'aquest divendres, es pot visitar a la Sala Àgora l’exposició 'Amolla-ho en banda!' de l’Agrupació Fotogràfica de Cambrils, en el marc de la programació de la 4a Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils.

En aquesta edició, els membres de l’agrupació Luís Salguero, Iñaki Pastó i Pilar Gonzalvo ens apropen al recorregut que fa el peix de Cambrils des del mar a la Confraria. Un recorregut que ha estat possible gràcies a la col·laboració de la pròpia Confraria de pescadors de Cambrils i dels Germans Gavaldà, que els van convidar a acompanyar-los en un dia de feina.

Seguint les normes establertes pel Procicat no hi haurà acte d’inauguració sinó que es convida a tothom a visitar les exposicions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: