Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Darrera setmana per visitar l'exposició de Tom Carr al MAMT

'El lloc i l'instant' s'hi pot visitar de franc fins al 14 de febrer

L'exposició d'escultures de Tom Carr 'El lloc i l'instant' es podrà visitar fins el 14 de febrer al Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona L'exposició d'escultures de Tom Carr 'El lloc i l'instant' es podrà visitar fins el 14 de febrer al Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona MAMT
Art Redacció Infocamp
Dimarts, 09 Febrer 2021 10:22

L'exposició d'escultures de Tom Carr 'El lloc i l'instant', instal·lada al Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona (MAMT) des de mitjan desembre, exhaureix els darrers dies. S'hi podrà visitar fins aquest diumenge, amb entrada de franc, com la resta del museu. Atesa la situació a causa de la Covid-19, cal consultar els horaris d'accés, al web www.dipta.cat/mamt. En paral·lel a la mostra, el MAMT ha editat el llibre 'Tom Carr, l'escultura mental: presència i contingència', de Raquel Medina de Vargas (Diputació de Tarragona i Viena Edicions).

La utilització de la llum i dels reflexes com a llenguatge és un dels trets característics de les creacions de Tom Carr (Tarragona, 1956). L'exposició al MAMT està formada per tres obres de grans dimensions: 'Melancholia', 'My red Studio' i 'Kunstkammer'. Totes tres serveixen per redescobrir un artista de dimensió internacional, autor d'obres permanents o efímeres, a Tarragona, París i altres ciutats d'arreu del món. A Tarragona, l'obra de Carr es pot contemplar de manera permanent al mateix MAMT ('La Capella - Aqua et tempus'), o a la rotonda d'accés a la Via Europa, on s'ubica la seva gegantina escultura 'Entrance'.

L'autor (www.tomcarrstudio.com) és professor a l'escola Massana de Barcelona, i ha impartit cursos a l'School of Visual Arts de Nova York, entre altres centres. La seva obra ha arribat a diferents indrets de Catalunya, l'estat i l'estranger, bé sigui mitjançant exposicions temporals o bé a través d'instal·lacions permanents en espais públics. Actualment viu i crea a Sant Quirze del Vallès.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: