Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 13.000 persones han visitat ja el Pessebre de Sorra de la Pineda

El pessebre es podrà visitar fins el proper 8 de gener, en horari de 10.00 a 21.00 h

Visitants al Pessebre de Sorra de la Pineda Visitants al Pessebre de Sorra de la Pineda AJUNTAMENT DE VILA-SECA
Art Redacció Infocamp
Dilluns, 28 Desembre 2020 17:00

Un total de 13.487 persones han visitat ja el tradicional Pessebre de Sorra ubicat al Parc del Pinar de Perruquet de la Pineda, que enguany compleix el seu 20è aniversari. El Pessebre de Sorra, que va començar-se a construir a principis de desembre, es podrà visitar fins el proper 8 de gener, en horari de 10.00 a 21.00 h.

Aquest any, la construcció del Pessebre va anar a càrrec de diversos artistes provinents dels Països Baixos, Dinamarca, Letònia i, també, de casa nostra, que van donar forma als 280 m3 de sorra (més de 400 tones de pes) i que ocupen una superfície total d'uns 200 m2. 

Cal recordar que aquest any s’han incorporat algunes novetats destacades, com ara les millores pel que fa a l'accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda amb la instal·lació de rampes als accessos de les monumentals escultures.
 
A més del Pessebre de Sorra, tothom que ho desitgi podrà passejar-se per les diferents parades d'artesans que es troben just al costat. Concretament, les parades es podran visitar fins el dia 5 de gener d’11.00 a 19.00 h.
 
En tots els actes esmentats es vetllarà pel compliment de les recomanacions i mesures de seguretat, distància social i higiene vigents.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: