Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de vint artistes de Cambrils obren els tallers al públic aquest cap de setmana

Com a novetat, enguany els participants han intervingut en culleres de fusta que s’exposaran al Centre Cultural, en el marc de la Biennal

Com a novetat, enguany els i les artistes participants han intervingut en culleres de fusta que s’exposaran al Centre Cultural, en el marc de la Biennal Com a novetat, enguany els i les artistes participants han intervingut en culleres de fusta que s’exposaran al Centre Cultural, en el marc de la Biennal AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Art Redacció Infocamp
Divendres, 11 Desembre 2020 20:33

Pintura, escultura, fotografia, il·lustració, joieria... Un total de 21 artistes de Cambrils i 4 convidats obren aquest cap de setmana les portes dels tallers a la vila per mostrar la diversitat i la riquesa creativa de Km0. La iniciativa Tallers oberts, que arriba enguany a la 13a edició, s’emmarca en els actes de la Festa Major de la Immaculada.

'Tallers Oberts' planteja l’oportunitat d’aprofitar la proximitat dels artistes per xerrar amb ells una estona, conèixer de primera mà el procés creatiu i gaudir de la seva obra. Els tallers romandran oberts al públic el dissabte 12 de desembre d’11 a 14 hores i de 17 a 20 hores i diumenge 13 de desembre d’11 a 14 hores.

La informació dels tallers participants es pot trobar a la guia editada pel Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Aquesta guia, que ha estat dissenyada per la pintora i il·lustradora cambrilenca Marta Nolla, es repartirà pels tallers, per diferents equipaments municipals i també es pot consultar al web.

Una de les novetats d’aquest any és una col·laboració dels i les artistes participants a 'Tallers Oberts' amb la Biennal d’Art. El resultat d’aquesta col·laboració és una exposició al Centre Cultural de culleres pintades, decorades o intervingudes pels diferents creadors i creadores. L’exposició es complementarà amb una campanya a les xarxes socials, on s’aniran publicant les fotografies fetes per Pepo Argilaguet de cada artista amb la seva cullera.

Precisament, en aquesta 13a edició destaca la incorporació de l’estudi que el fotògraf Pepo Argilaguet ha obert recentment a la vila. A més, com en les edicions anteriors, la Torre del Port, un dels edificis més emblemàtics del municipi, acollirà cinc artistes que traslladaran allí seu taller gràcies al suport del Museu d’Història de Cambrils.

També com a novetat, coincidint amb Tallers Oberts, durant el cap de setmana del 12 i 13 de desembre obriran portes l’exposició de la Biennal a la Sala Àgora de l’Ajuntament de Cambrils i l’exposició de fotografia de la Sala Àmbits del Centre Cultural.

Artistes participants

Els i les artistes participants en aquesta 13a edició, d’àmbits tant diversos com la joieria, la fotografia, l’escultura, la pintura, la porcellana, la il·lustració i el disseny gràfic, la ceràmica, l’esmalt, la música, la dansa o l’art visual, són Laura Morales, Pepo Argilaguet, Dolors Ortuño, Marta Fàbregas, Laura Mestres, Roser Coma, Nuri Mariné, Cristina Salvans, Marta Nolla, Cristina Recasens, Montserrat Recasens, Gemma Felip, Raquel Sarrà, Queralt Osorio, David Callau, Dídac Sauret, Rocío Franco, Alberto Insa, Rafael Rubio, Núria Pons i Jordina Ros. Com a artistes convidats hi hauran Dolors Castells, Jaume Romaní, Laia Sauret i The Blind Mirror.

Tota la informació de Tallers Oberts es pot consultar a les pàgines de Facebook Tallers Oberts o Cambrils Cultura i al web Cambrils Cultura.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: