Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Darrer cap de setmana per a contemplar les dues exposicions del Moll de Costa

El V Concurs de Pintura i IV Concurs de Dibuix i Gravat es pot veure al Tinglado 1 i la ‘XIX Exposició Col·lectiva del Sindicat d’Iniciativa i Turisme de
Tarragona’, al Refugi 1

Imatge del segon premi de pintura del V Concurs de Pintura i IV Concurs de Dibuix i Gravat Imatge del segon premi de pintura del V Concurs de Pintura i IV Concurs de Dibuix i Gravat PORT DE TARRAGONA
Art Redacció Infocamp
Divendres, 11 Desembre 2020 07:50

Aquest diumenge 13 de desembre finalitzen dues les dues exposicions presencials del Moll de Costa de Tarragona: al V Concurs de Pintura i IV Concurs de Dibuix i Gravat al Tinglado 1 i la ‘XIX Exposició Col·lectiva del Sindicat d’Iniciativa i Turisme de Tarragona’ al Refugi 1.

A banda i banda del Moll de Costa es pot fer una passejada i contemplar al costat de mar, al Tinglado 1, una mostra de les 75 obres que es van presentar a la convocatòria V Concurs de Pintura i IV Concurs de Dibuix i Gravat impulsada per la Fundació Privada Mútua Catalana i que té el suport del Port de Tarragona.

El concurs, nascut a Tarragona amb vocació nacional, continua creixent en interès per l'augment de les dotacions econòmiques dels premis i per l'exposició de les obres artístiques participants. Tot i que el lliurament de premis serà més endavant, atesa la situació de la pandèmia, es poden contemplar totes les obres en aquest recinte portuari.

Des del seu inici, la convocatòria, de temàtica i tècniques lliures, aspira a descobrir nous talents i noves formes d'expressió artístiques. Per tirar endavant la iniciativa i per configurar el jurat s’ha cercat el suport imprescindible de les institucions de la ciutat: Port de Tarragona, Generalitat de Catalunya, Diputació de Tarragona, Ajuntament de Tarragona i Universitat Rovira i Virgili.

Artistes de Tarragona, al Refugi 1

I, a la banda de la ciutat, podem passejar-nos, en el Refugi 1, per gaudir de la ‘XIX Exposició Col·lectiva del Sindicat d’Iniciativa i Turisme de Tarragona’ de la mà d’artistes de Tarragona. Tradicional exposició col·lectiva del Sindicat d’Iniciativa i Turisme de Tarragona que ens acosta els artistes locals tarragonins i convidats amb formats i tècniques ben diferents (aquarel·la, oli, fotografia o collage). Són els darrers dies per visualitzar una obra esperançada, que reflecteix l'estat actual de la nostra ciutat. Carrers, pedres antigues i, sobretot, la mar de Tarragona es presenten, un cop més, reflectits amb passió i fermesa. Dones i homes de la nostra ciutat s'apleguen per a demostrar nos que l'art no té fronteres, que és un camí d'esperança i d'amor a la vida.

L’horari expositiu d’ambdues exposicions és de dimarts a dissabtes de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores. Diumenges i festius d’11 a 14 hores i dilluns és tancat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: