Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Sala Portal del Pardo del Vendrell presenta una exposició sobre Josep Cañas

La mostra 'Josep Cañas: Del dibuix a la forma' romandrà oberta, del 4 de desembre al 30 de gener

L'exposició 'Josep Cañas: Del dibuix a la forma' romandrà oberta, del 4 de desembre al 30 de gener L'exposició 'Josep Cañas: Del dibuix a la forma' romandrà oberta, del 4 de desembre al 30 de gener AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Art Redacció Infocamp
Divendres, 04 Desembre 2020 08:05

La Sala Portal del Pardo del Vendrell acollirà a partir d'aquest divendres 4 de desembre l’exposició 'Josep Cañas: Del dibuix a la forma', comissariada per Ernest Benito. Una mostra que arriba emmarcada en els actes de la Capital de la Cultura Catalana i en l’Any Cañas que es commemora aquest 2020, recordant el 115 aniversari del naixement de l’escultor banyerenc (Banyeres del Penedès, 1905 - el Vendrell, 2001).

En concret, a la mostra de la Sala Portal del Pardo es podrà gaudir de l’obra de Cañas que és de propietat municipal, reunint, per exemple, la col·lecció dels 700 rostres, escultures de petit format i informació sobre les obres de caràcter monumental, com ara el Quatre de vuit, la Ramona o els Cèrvols del jardí del Museu Deu.

L’exposició romandrà oberta del 4 de desembre de 2020 al 30 de gener de 2021. Horari: de dimarts a dissabte d’11 h a 14 h i de 17 h a 20 h(festius tancat).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: