Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torna la fotografia al Centre d'Art Tarragona amb l''SCAN Review'

Talent Latent 2020 escull l'obra de deu artistes presents al 'Full Contact' d'anys anteriors

Fotografia d'Antonio Guerra, una de les protagonistes de Talent Latent 2020, que s'exposen a l'SCAN REVIEW Fotografia d'Antonio Guerra, una de les protagonistes de Talent Latent 2020, que s'exposen a l'SCAN REVIEW ANTONIO GUERRA
Art Redacció Infocamp
Dissabte, 07 Novembre 2020 09:21

Aquest dissabte 7 de novembre s’obre una nova exposició al Centre d’Art Tarragona, que es podrà veure fins al 31 de gener de 2021, a la seu de la Casa Canals, complint amb totes les mesures de seguretat establertes amb motiu de la pandèmia de la covid-19. L’exposició 'SCAN Review' presenta l’obra de deu fotògrafs que, d’una manera o altra han estat presents en alguna de les edicions del Full Contact, però que mai havien pogut exposar la seva obra individualment, a l’SCAN.

Aquest any 2020, SCAN Tarragona commemora els seus dotze anys d’existència amb el compromís responsable i ferm de continuar donant suport a les noves generacions de fotògrafs. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Tarragona i l’equip d’SCAN presenten aquesta versió especial del festival, reduïda i adaptada a la nova normalitat. La proposta ha estat la de focalitzar els esforços revisitant l’obra d’alguns autors i autores eminentment joves i destacats, com ve sent any rere any la tria de Talent Latent. Enguany ha estat comissariada per Jesús Vilamajó i Chantal Grande.

Deu artistes

Els i les artistes, protagonistes de Talent Latent 2020 són Bego Antón, Gerard Boyer, Olmo González, Antonio Guerra, La Sofy, Brenda Moreno, Pascual + Vincent, María Platero, Yurian Quintanas i Blanca Viñas. Així doncs, amb motiu de l’adaptació i l’estat actual de la pandèmia, la mostra Talent Latent 2020 s’hibrida per primera vegada amb 'Full Contact'.

                                                                       Fotografia de Bego Antón: 

BEGO ANTON Exposició Talent Latent 2020

Segons el seu comissari, Jesús Vilamajó, “és una proposta que ens ofereix, finalment, una visió panoràmica, plural i heterogènia sobre l’estat de la creació fotogràfica avui, que reflecteixi l’esperit artístic dels deu fotògrafs i fotògrafes seleccionats, així com el seu sentit crític sobre el que és social, polític o cultural”. Així mateix la co-comissària Chantal Grande ha agraït l'esforç de l'Ajuntament, que tot i la pandèmia "ens ha facilitat la feina per poder portar un any més l'SCAN a Tarragona, encara que sigui en la seva mínima expressió".

Per la seva banda, el conseller de cultura i l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, s’ha mostrat molt satisfet poder presentar, un any més, l’exposició Talent Latent. “Aquesta exposició suposa una oportunitat d’or per materialitzar els projectes d’aquests artistes, però també per a la ciutadania, ja que oferim una proposta cultural que no se la poden perdre”, ha manifestat Ricomà i "dona un pas més en el nou projecte del Centre d'Art amb la segona exposició que s'hi presenta, com a clar exemple que a Tarragona la cultura tira endavant".

                                            L'alcalde Ricomà va visitar ahir l'exposició: 

Ricomà visita SCAN REVIEW

Els horaris d’obertura del Centre d’Art, son: De dimarts a dissabtes de 10 a 18.30h; diumenges i festius de 10 a 14.30h. Dilluns tancat.

Per a més informació: www.scan.cat

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: